| Vicevi...... | |
|
+7Dzoni The Destiny Zoki sabogi Dzoni Butuc99 Gospodin357 Leko11 11 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Leko11 Admin
Broj poruka : 349 Points : 1594 Reputacija : 8 Datum upisa : 12.09.2012 Godina : 29 Lokacija : U Paralelnom univerzumu Raspoloženje : Misteriozno
| Naslov: Vicevi...... Sre Sep 19, 2012 9:42 am | |
| Ovde mozete da ispricate neki dobar vic koji znate... evo ja cu poceti Turista se zagubio u inostranstvu pa pita plavusu: Govorite li engleski? -Malo -Koliko? -Dvadeset dolara Razgleda priocanac stan koji zeli da kupi, i sad kad mu je prodavac rekao cenu pirocanac ga pita: -A jeli de ti je stala? -Kakva bre stala -Stala, Stala za konja kuji ce da ti plati tu cenu | |
|
| |
Gospodin357 Expert za misterije
Broj poruka : 115 Points : 817 Reputacija : 4 Datum upisa : 15.09.2012 Godina : 28 Lokacija : U Vucjoj Jami Hobiji : Pljuvanje Raspoloženje : Misteriozno
| Naslov: Re: Vicevi...... Čet Sep 20, 2012 8:20 am | |
| hahahhahaa | |
|
| |
Butuc99 Novajlija
Broj poruka : 3 Points : 6 Reputacija : 1 Datum upisa : 16.09.2012 Godina : 25 Lokacija : Beograd Hobiji : Pljuvanje u dalj sa preponama Raspoloženje : Zajebano
| Naslov: Lol Čet Sep 20, 2012 8:27 am | |
| ahahahahaahahah | |
|
| |
Leko11 Admin
Broj poruka : 349 Points : 1594 Reputacija : 8 Datum upisa : 12.09.2012 Godina : 29 Lokacija : U Paralelnom univerzumu Raspoloženje : Misteriozno
| Naslov: Re: Vicevi...... Čet Sep 20, 2012 8:41 am | |
| evo imam jos jedan Dolazi Ludak u Ludnicu i obraca se jednom ludaku: -Dobar dan, dajte mi jedno pakovanje Manchmelova A drugi mu odgovara -Alo bre, nije ti ovo knjizara | |
|
| |
Dzoni Admin
Broj poruka : 239 Points : 825 Reputacija : 3 Datum upisa : 19.09.2012 Lokacija : BG Raspoloženje : :D
| Naslov: Re: Vicevi...... Ned Sep 23, 2012 12:12 am | |
| Haha dobri vicevi Leko..nego
-Pricali Mujo i Haso, i kaze Mujo - idem ja u inostranstvo da zaradim pare.
-Ode Mujo i vrati se za godinu dana, bedniji i siromasniji nego pre i vidi Hasovu kucu:Ogromna, sa alarmom, ogromnom kapijom, sve ribe unutra, i Haso postao profesionalni igrac TENISA. -Pita Mujo Hasu:Je li bre, kako to da sam ja iz inostranstva dosao bedan i siromasan, a ti ovde imas tolko para? -Kaze Haso:Pa iso ja da pecam i upeco zlatnu ribicu. -Idem i ja onda da upecam tu zlatnu ribicu, Mujo ce na to. -Samo pazi, malo je gluva odgovori Haso. -Ode Mujo i upeca zlatnu ribicu, i kaze mu ona, Imas tri zelje. -Prvo hocu dve kuce ko Haso, kaze Mujo, drugo hocu ribe u obe kuce, trece hocu vrhunski se*s.. -Vrati se on kuci i vidi ima dve kuce ko Haso, ribe u obe, ludilo, ali krene on da otvori vrata i ne moze.Ode do druge kuce i jedva nekako otvori vrata ono padne keks na njega.Ode on kod Hasa i kaze: -Je li bre, dobio sam od zlatne ribe 2 zelje, nego ja trazio se*s a ono u kucama keks. -Kaze Haso pa reko sam ti da je gluva, sta si mislio, da sam ja hteo vrhunski TENIS???
| |
|
| |
Leko11 Admin
| Naslov: Re: Vicevi...... Ned Sep 23, 2012 12:20 am | |
| - Dzoni ::
- Haha dobri vicevi Leko..nego
-Pricali Mujo i Haso, i kaze Mujo - idem ja u inostranstvo da zaradim pare.
-Ode Mujo i vrati se za godinu dana, bedniji i siromasniji nego pre i vidi Hasovu kucu:Ogromna, sa alarmom, ogromnom kapijom, sve ribe unutra, i Haso postao profesionalni igrac TENISA. -Pita Mujo Hasu:Je li bre, kako to da sam ja iz inostranstva dosao bedan i siromasan, a ti ovde imas tolko para? -Kaze Haso:Pa iso ja da pecam i upeco zlatnu ribicu. -Idem i ja onda da upecam tu zlatnu ribicu, Mujo ce na to. -Samo pazi, malo je gluva odgovori Haso. -Ode Mujo i upeca zlatnu ribicu, i kaze mu ona, Imas tri zelje. -Prvo hocu dve kuce ko Haso, kaze Mujo, drugo hocu ribe u obe kuce, trece hocu vrhunski se*s.. -Vrati se on kuci i vidi ima dve kuce ko Haso, ribe u obe, ludilo, ali krene on da otvori vrata i ne moze.Ode do druge kuce i jedva nekako otvori vrata ono padne keks na njega.Ode on kod Hasa i kaze: -Je li bre, dobio sam od zlatne ribe 2 zelje, nego ja trazio se*s a ono u kucama keks. -Kaze Haso pa reko sam ti da je gluva, sta si mislio, da sam ja hteo vrhunski TENIS???
hahaha, a znam ovaj samo ja znam kratku verziju- dodje mujo kod hase i vidi igraju nole i nadal tenis ispred kuce. i sad na dalje ista fora | |
|
| |
sabogi Expert za misterije
Broj poruka : 176 Points : 1122 Reputacija : 1 Datum upisa : 15.09.2012 Godina : 29 Lokacija : Prdoje Hobiji : Pletenje Jastuka Raspoloženje : Drugacije
| Naslov: Re: Vicevi...... Ned Sep 23, 2012 9:40 am | |
| Vice majka na pericu: - - ne smes da kazes sestri da je glupa! Idi joj se izvini i reci da ti je zao! Dodje perica kod sestre i kaze joj: - seko zao mi je sto si glupa | |
|
| |
Leko11 Admin
| Naslov: Re: Vicevi...... Uto Sep 25, 2012 4:26 am | |
| hitler je najveci kamper u istoriji kanter killovi: milioni smrti: 1 | |
|
| |
Dzoni Admin
Broj poruka : 239 Points : 825 Reputacija : 3 Datum upisa : 19.09.2012 Lokacija : BG Raspoloženje : :D
| Naslov: Re: Vicevi...... Uto Sep 25, 2012 4:31 am | |
| - Leko11 ::
- hitler je najveci kamper u istoriji kanter
killovi: milioni smrti: 1 Hahaha Pita Hitler decaka u redu -A je li koliko ti imas godina? -Odgovara klinac - 6, sutra punim 7 -E pa neces | |
|
| |
Zoki Istrazivac
Broj poruka : 37 Points : 184 Reputacija : 1 Datum upisa : 22.09.2012
| Naslov: Re: Vicevi...... Uto Sep 25, 2012 7:19 am | |
| Došao Haso kod vidovnjakinje i pokucao na vrata. Javlja se ona i pita: - Ko je? - Je..m te takvu vidovitu! - odbrusi Haso i ode. | |
|
| |
Leko11 Admin
| Naslov: Re: Vicevi...... Uto Sep 25, 2012 7:30 am | |
| hahahahaha dobar je ovaj Sta kaze krava bez repa kad proguta anti bejbi pilulu? -Muuuu | |
|
| |
Broj poruka : 176 Points : 1122 Reputacija : 1 Datum upisa : 15.09.2012 Godina : 29 Lokacija : Prdoje Hobiji : Pletenje Jastuka Raspoloženje : Drugacije
| Naslov: Re: Vicevi...... Uto Sep 25, 2012 9:19 am | |
| hahaha Zasto plavusa stavlja majonez oko vrata? - Zato sto pise "DIJAMANT"!!! | |
|
| |
Dzoni The Destiny Expert za misterije
Broj poruka : 101 Points : 296 Reputacija : 5 Datum upisa : 16.09.2012
| |
| |
Leko11 Admin
| Naslov: Re: Vicevi...... Sre Sep 26, 2012 1:13 am | |
| hahahha kida vic evo jos koji Kako da stavis slona u frizider u 3 koraka? 1. Otvoris frizider 2. Stavis slona 3. Zatvoris frizider A kako da stavis slona, zirafu, mamuta i bizona u frizider u isto vreme? . . . . . . Pa nikako, mamuti su izumrli pre mnogo godina | |
|
| |
| Naslov: Re: Vicevi...... Čet Sep 27, 2012 8:18 am | |
| hahahah evo ga jos jedan Vozili se u autu mehaničar,električar i programer...i auto se pokvari.Mehaničar kaže: - Ma sigurno je otišao blok od motora! Električar: - Ma sigurno je to do akumulatora! Kad će programer: -A da probamo da izadjemo,pa da ponovo udjemo? | |
|
| |
Leko11 Admin
| Naslov: Re: Vicevi...... Sub Sep 29, 2012 12:58 am | |
| Kako znate da je plavusa koristila kompjuter? -Uocicete tragove korektora po monitoru
U cemu je razlika izmedju titanika i plavuse -poznat je broj ljudi koji je bio na titaniku
Zasto 17 plavusa ceka ispred bioskopske sale? -Na ulazu pise 18+ | |
|
| |
| Naslov: Re: Vicevi...... Sub Sep 29, 2012 1:57 am | |
| Gledaju 2 plavuse tv i jedna kaze: e da nije bilo Nikole tesle nas 2 bi sad gledale tv u mraku | |
|
| |
Zoki Istrazivac
| Naslov: Re: Vicevi...... Sub Sep 29, 2012 2:01 am | |
| Sjede Mujo i Fata u autu na usamljenom parkiralištu. Mujo: - "Nego, reci bona šta ti misliš o situaciji u Iraku?" Fata: - "Ma, jebe mi se!" Mujo: - "Odlično, i meni, samo nisam znao kako bih te pit'o!" | |
|
| |
| Naslov: Re: Vicevi...... Sub Sep 29, 2012 2:02 am | |
| hahahahha zoki dobar je ovaj | |
|
| |
Zoki Istrazivac
| Naslov: Re: Vicevi...... Sub Sep 29, 2012 2:04 am | |
| ček još jedan
Telefon zvoni u noći. Muž: – "Ako je za mene, kaži da nisam kući." Žena odgovara na poziv: - "On je kod kuće." Muž: – "Ma šta ti je?" Žena: – "Za MENE je!" | |
|
| |
| Naslov: Re: Vicevi...... Sub Sep 29, 2012 2:08 am | |
| hahaha i ovaj je dobar je iovaj A imam i ovaj Otiso Mujo u vojsku i posle 2 meseca stize mu poruka od hase: mujo, umrla ti je macka pala je sa krova. A mujo mu odgovara- ej pa nisi trebo to tako da mi kazes. trebo si da kazes prvo macka ti se setala po krovu, slucajno se okliznula i pala. doktori su se dugo borili za njen zivot ali je na kraju ipak umrla. I sada posle 2 meseca opet stize muji poruka od hase: mujo, majka ti se seta po krovu...... | |
|
| |
villa99 Istrazivac
Broj poruka : 46 Points : 409 Reputacija : 3 Datum upisa : 01.10.2012
| Naslov: Re: Vicevi...... Pon Okt 01, 2012 10:42 pm | |
| Iz zooloskog vrta pobegao lav i, dok se muvao okolo, napadne decu koja su se igrala. Zatekne se tu neki covek, skoci na lava, i zadavi ga na licu mesta. Sledeceg dana Politika objavljuje Hrabri Srbin spasao decu od sigurne smrti Covek koji je ubio lava revoltiran naslovom iz novina dolazi u redakciju i kaze: "Nisam ja Srbin!". Sutradan Politika objavljuje: Jugosloven junak dana! Medjutim opet dolazi covek u redakciju i buni se: "Nisam ja Jugosloven!" "A sta si?" "Ja sam Aljbanac!". Sutradan na naslovnoj strani Politike Siptartski terorista ubio lava miljenika dece. | |
|
| |
Leko11 Admin
| Naslov: Re: Vicevi...... Pon Okt 01, 2012 11:30 pm | |
| hahahahah Pricaju plavusa i mladic u diskoteci i kaze joj mladic -Nego, jel oces ti da te ja otpratim kuci? a plavusa odgovara: -Naravno! A gde stanujes? | |
|
| |
villa99 Istrazivac
Broj poruka : 46 Points : 409 Reputacija : 3 Datum upisa : 01.10.2012
| Naslov: Re: Vicevi...... Sre Okt 03, 2012 8:13 am | |
| hahaha evo jos jedan o plavusama
igraju dve plavuse sah i kaze jedna: gol a druga kaze:glupaco nije ti to kosarkaXD | |
|
| |
~Death Ripper~ Istrazivac Senior
Broj poruka : 93 Points : 617 Reputacija : 7 Datum upisa : 01.10.2012 Godina : 26
| Naslov: Re: Vicevi...... Čet Okt 04, 2012 1:13 am | |
| Evo par crnjaka o Hitleru..XD
Došao Švaba kod gatare i ona mu kaže da će njegovo delo ubiti milione ljudi. I tako on razmišlja hodajući obalom reke i vidi kako se dete davi, pa razmišlja, ako će već ubiti milione, bar njega da spase. Izvadi on dete iz vode i vrati ga majci, a detetova majka kaže: - Adolfe, jesi li se zahvalio čiki?
Kaže Hitler židovima: - Bacajte kocku - ko dobije od 1 do 5 ubiću ga, a ko dobije 6 baca ponovo.
Hitler hoda pokraj Autswicha i odjednom mu pepeo padne na rame, a on rukom otrese pepeo: ''Ma okani me se čovječe!!'' | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Vicevi...... | |
| |
|
| |
| Vicevi...... | |
|